..PER QUÈ NOSALTRES? – Desnonaments

PER QUÈ NOSALTRES? Listed all our awesome blog posts, hospital news!

PER QUÈ NOSALTRES?

SOM ESPECIALISTES
Perquè estem especialitzats en desnonaments i tenim una llarga experiència en aquesta matèria, així que li podem garantir que el llogater pagarà el que deu o marxarà. Centenars de clients satisfets ens avalen.
PREUS AJUSTATS
Perquè entenem que la seva situació econòmica ara mateix no és la millor, doncs no només no està cobrant el lloguer, sinó que sembla que encara s'hi estarà un temps més sense cobrar, i a sobre ha de fer una nova despesa per tramitar el desnonament, per això li garantim que aquest procediment tindrà el menor cost i serà el més curt possible, a més li donarem les màximes facilitats de pagament.
RAPIDESA I EFICÀCIA
Perquè entenem que el més important per vostè és recuperar la seva propietat el més aviat possible, i si cal està disposat a arribar a un acord amb el llogater, per això intentem la via amistosa paral·lela a la judicial.
ATENCIÓ PERSONALITZADA
Perquè estem a la seva disposició les 24 hores, tots els dies de l'any.
COMUNICACIÓ
Perquè li mantindrem informat de cada pas en el procediment i vostè tindrà en tot moment el control de la situació.
SOM FLEXIBLES
Perquè som flexibles i treballem amb les noves tecnologies, així que li donem l'opció de fer-ho tot per internet des de casa seva, o ens podem conèixer al nostre despatx, o fins i tot li podem visitar nosaltres al seu domicili sense cost afegit.

No s’ho pensi més, cada dia que passa sense fer res vostè està perdent diners, truqui’ns al 93 100 21 21 o escrigui’ns a info@desnonaments.com i posi fi a aquesta situació intolerable.