..EL DESNONAMENT EN 5 PASSES – Desnonaments

EL DESNONAMENT EN 5 PASSES Listed all our awesome blog posts, hospital news!

EL DESNONAMENT EN 5 PASSES

Si vostè està llegint això, segurament és perquè té un llogater que no li paga la renda.
És possible que al principi li donés alguna explicació raonable i li va prometre pagar molt aviat, i com vostè és una persona de bona voluntat s’ho va creure i li va donar una mica de marge, però el llogater ha incomplert les seves promeses un cop i un altre, i ara és possible que ni tant sols li agafi les trucades.
Aquest és el comportament clàssic dels llogaters morosos i, desenganyi’s, l’única manera d’aturar aquesta situació és amb un desnonament judicial.
Vostè ha de saber, que no cal esperar un temps mínim d’impagament per poder fer un desnonament, si han de pagar de l’1 al 7 de cada mes, si el dia 8 ja es pot posar la demanda. Vostè no té perquè aguantar aquesta situació tan injusta.
Quan abans comenci, abans recuperarà la seva propietat. Cada dia que passa sense prendre acció són diners que vostè perd.

El procés de desnonament judicial es pot resumir en els següents 5 passos:

Pas 1: Enviament de burofax (opcional).Si pensa que encara es pot solucionar per la vía amistosa, podem enviar-li un burofax al llogater informant-lo de que ha de pagar les rendes o tornar les claus, en cas contrari donarem el contracte per rescindit i emprendrem les accions legals oportunes per fer-lo fora.
Pas 2: S’interposa la demanda. Per a posar la demanda ens cal principalment el contracte de lloguer i l’escriptura de propietat si la té a mà (si no es pot demanar una nota la Registre de la Propietat). Aquesta demanda té tres peticions fonamentals que són: La condemna al pagament de les rendes fins l’últim dia que estigui. El llançament físic de l’habitatge o local llogat. La condemna al pagament de les costes judicials (advocat, procurador i taxes judicials contraries). Des del moment que s’interposa la demanda, el temps deixa de còrrer en contra de vostè i ara comença a anar en contra del llogater.
Pas 3: Data de judici i llançament. Un mes més tard (aprox.) d’haver posat la demanda, el jutjat ens diu la data en que tindran lloc el judici, i el llançament.

Pas 4: Judici i sentència. Si el llogater es presenta al jutjat amb advocat i procurador i s'oposa al desnonament, aleshores es celebra el judici. Si el llogater no fa res, que és el que sol passar la majoria dels cops, aleshores directament es procedeix al llançament.

Pas 5: Execució de la sentència. El dia que el jutjat ha decidit es produeix el llançament, és a dir, s’expulsa al llogater físicament de la casa o local arrendat. A partir d’aquí, un cop recuperada la possessió, qui és l’antic llogater té un deute amb el propietari i podem esbrinar els seus bens, nòmines, pensions... etc. per embargar-li i cobrar, i si bé és possible que ara sigui insolvent, el deute es manté i periòdicament anem esbrinant si li ha millorat la fortuna, de manera que si en el futur troba una feina, o es compra un cotxe, o posa uns diners al banc, li podem trobar i embargar.

Aquest és un procés complex que ningú coneix fins que no s’hi troba, així que si té cap dubte o consulta, si us plau, truqui’ns al 93 100 21 21 o escrigui’ns a info@desnonaments.com, i estarem encantats d’atendre les seves consultes sense cap compromís.